Workshop Reviews

Merel van de Wiel (via Facebook):
"Vandaag een fantastische workshop viking mes smeden gehad! Ik had voor Zjakkoo gekozen omdat je hier een wapen (viking mes) kan smeden, ideaal voor mijn vriend, een enorme Forged in Fire fan. Ik vond de aanpak van Maarten heel fijn: een korte uitleg en dan lekker snel aan de slag. Ik had verwacht dat het smeden heel zwaar zou zijn omdat ik niet zo sterk ben, maar je kon kiezen uit verschillende materialen - van zacht tot hard. Ik koos een gemiddeld hard materiaal en vond het niet zo zwaar, het ging bij mij alleen iets langzamer. Wij volgden vandaag de workshop met z'n twee├źn, wat fijn is omdat er dan meer ruimte is voor persoonlijk advies. Maarten kijkt en stuurt bij, maar laat je zoveel mogelijk zelf doen, zodat je aan het einde echt kan zeggen dat je het mes helemaal zelf hebt gemaakt!"

Kenny van Weert (via Facebook):
"Geweldige ervaring; goede uitleg en gezellige sfeer, ben er ook achter gekomen dat ik creatiever ben dan gedacht, dankjewel voor zo'n vette avond!"
reviews

Product Reviews

7 bieropeners gekocht door kaseyfrerichs op 20 apr 2017:
"I bought 7 for gifts. Maarten made every one of them perfectly and quickly."

Bieropeners gekocht door Rebekah Wagoner op 04 jul 2017:
"Such a fun and unique gift! Perfect for a first Fathers Day gift! Maarten worked hard to make a custom one just perfect for us! Great communication and quick shipping! Highly recommend!!!"
reviews