Mogelijkheden

Tijdens deze dag is het natuurlijk het belangrijkste dat de vrijgezellen een leuke dag hebben! Wat de aanstaande bruidegom of bruid van de dag vind maakt eigenlijk niet zo heel veel uit, het draait om jullie 😉

Afhankelijk van hoeveel tijd en budget jullie hebben maken we in overleg een programma. Dit kan 2 uurtjes zijn, maar ook een dagvullend programma inclusief lunch en gebak. Een ding is zeker gezelligheid en een goede sfeer is het belangrijkste deze dag.

Voor we van start gaan kies je je hamer, je aambeeld en trek je je veiligheidskleding aan. Met veiligheidskleding bedoelen we een leren smeedschort, veiligheidsbril, leren handschoen en wanneer je dat prettig vind gehoorbescherming.

Inschrijven

Wat past het beste bij jullie groep?

We hebben een aantal standaard workshops, zoals de workshop vikingmes smeden, brut de forge mes smeden, basis workshop en de workshop bieropener smeden. Is dit niet helemaal waar je naar opzoek bent? En wil je bijvoorbeeld een kort programma waarbij je een bieropener maakt van 1 meter lang? Waarbij alle deelnemers de bieropener bestempeld met zijn of haar naam? Geen probleem, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop viking mes smeden
Workshop Brut de Forge mes smeden
Basis workshop smeden
Workshop bieropener smeden
De workshop 'Viking mes' smeden was cool. Ik kan niet voor andere mensen spreken maar voor mij persoonlijk was het wel zwaar dus ik was het op den duur wel zat maar ik heb er echt geen spijt van het was top! Dit is zeker een aanrader om een keer te doen! Naast de 'Viking mes' workshop is er ook een 'Brut de Forge mes' workshop en die is volgens de begeleider makkelijker/minder werk dus die kan je ook kiezen.
Denis Edelbroek (DenisED1) Avatar
Denis Edelbroek (DenisED1)
10/12/2023
Maarten is een gezellige, geduldig persoon die ons een hele leuke middag heeft bezorgd.
Studio DeBom Avatar
Studio DeBom
8/26/2023
Workshop Brut de Forge is echt een aanrader! Maarten is een toffe en enthousiaste kerel die jou van begin tot eind netjes begeleidt. Zodat jij op het einde van de dag met een mooi mes naar huis gaat!
Jay van Gestel Avatar
Jay van Gestel
1/28/2024
Waar zorgen wij voor:
Smeedmateriaal en gereedschap
Veiligheidsartikelen (veiligheidsbril, smeedschort, handschoenen en gehoorbescherming)
Koffie, thee of fris

Waar moet je zelf voor zorgen:
X Stevige schoenen, het liefst veiligheidsschoenen
X Kleding van wol of katoen. Synthetische kleding verboden!!!

Belangrijk om te weten:
Voor de start van de workshop ontvang je een veiligheids regelement hier dien je mee akkoord te gaan.